Deltagarna till Beautyevent@Pigalle

Deltagarna beautyevent

Nu kan vi stolt presentera dessa fantastiska bloggare som kommer att spendera en kväll i lyx med mig på LM Event och StorstadsmammanHotel Pigalle i Göteborg den 11/3.

Vi kommer att vara dom allra första som sätter foten i deras helt nya lyxiga Suite Belle som är extra allt av Pigalle. Denna sviten skall bli Sveriges mest instagrammade och # hotellrum och här skall vi sätta flaggan i topp!

Klädkod: Spets

Vi presenterar stolt följande bloggare till vårt Beautyevent@Pigalle
Thaimorsan, Amanda, Nathalie, Jenny, Sara, Matilda,Cajsa, Påsmällen, Daretobeyou, Jennifer

Kvällen bjuder på många överraskningar! MyBeauty Clinic kommer att vara med sitt team på plats och svara på frågor kring Microblading och injektioner. Det kommer 2 frisörer från Rapunzel Of Sweden och stylar oss med Remington. Lucas Lexton kommer och visar sina exklusiva klockor. Amanda som är Makeup artist och fristående LR-partner kommer att lägga en lättare ögonmakeup under kvällen. Yllka som representerar Forever Living är med oss under kvällen. Bubbleroom och Jane Koenig är också 2 fantastiska företag som kommer att lyxa till vår kväll. Kvällen kommer bli extra allt så förbered er för en kväll i lyx!