Referenser

”Professionella, drivande tjejer som ställer till med super härliga event inom sociala medier. Jag vill varmt rekommendera LM event.
Att gå på deras event men även för företag att samarbeta med dem. Gillar deras grundtanke att inget företag/bloggare är för litet.”

Hanna Bloggare


”Proffsigt eventföretag inom social media som verkligen levererar det som utlovats. Drivs att två otroligt drivna tjejer. God kommunikation och bra att samarbeta med. Jag har bara bra saker att säga om LM Event!”

Emma Bloggare


”Toppensamarbete varje gång! Alltid perfekt utvärdering och noggrann planering. Supernöjd!”

Katrine-Content Manager/ PR Mshop.se


”Super härligt nätverk som drivs av två riktigt härliga tjejer!”

Lavinia Influencer


”Professionella och grymt bra uppstyrda event ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Emelie Ägare Salong E


”Proffsiga snygga event. När inbjudan dyker upp så kommer man. En ära att jobba med dem”

Petra S Bloggare


”Linda och Linda gör ett grymt jobb och det är otroligt roligt att fler satsar på event i Västra Götaland men också resten av Sverige. Riktigt duktiga tjejer som fixar grymma event.”

Petra P Bloggare


”Bara positiva saker att säga.”

Kajsa Crystalbeauty.se


”Linda och Linda som ”är” LM är två personer med enormt driv och passion för det dem gör. Duktiga arrangörer som skapar fantastiska events med stil.”

Caisa Influencer


”Linda och Linda är verkligen två helgrymma tjejer som bildar ett perfekt team. Senaste eventet på Stenungsbaden var verkligen riktigt bra och även de jag varit på tidigare. Ser verkligen fram emot fortsättningen och kommer gärna på fler event! Som flera skrivit tidigare är det väldigt bra att alla oavsett storlek på sin blogg/instagram kan få komma! Bra för de mindre att kunna knyta nya kontakter”

Maria Bloggare


”Drivna Linda & Linda är helt fantastiska tjejer som tar sitt uppdrag på allvar, gillar det faktum att ALLA oavsett storlek på blogg/instagram är välkomna på eventen! Eventet på Stenungsbaden var riktigt bra uppstyrt, bra program, fantastiska tjejer på plats och grymma goodiebags! Jag kommer GÄRNA på fler event!”

Carolina Bloggare


”Ni, Linda och Linda är bara bäst!!! Två fantastiska tjejer som driver bästa L&M events & sales där alla och då menar jag ALLA kan känna sig hemma och välkomna. En jättebonus är att ni till skillnad från andra större bloggare/eventbolag välkomnar alla!!!

Största kramen till er!!!”

Anna Bloggare


”Helt underbart goa brudar med härliga personligheter”

Christine Bloggare


”Världens härligaste Linda & Linda! De är fantastiska människor på alla sätt och vis och det är så att man saknar dom när man lämnar deras event!”

Evelina Bloggare

Följ @lmevent på Instagram