Referenser


”Mitt första event! Bra uppstyrt, trevligt bemötande och roligt” !

Influencer


”Alltid lika mysigt & trevligt, man trivs alltid med er”

Influencer


”Det var verkligen proffsigt anordnat och vi var så nöjda.
Jätteroligt o väl anordnat! Well done you Girls”.

Sparadiset.se, Företag


”Supersköna och helt fantastiska tjejer som gör ett kanonjobb med event. Event du inte vill missa. Tanken bakom, deras hårda jobb och det resulterar i grymma event”.

Claudia, Bloggare


”Fantastiska eventhållare! Man blir bortskämd i deras närvaro och presenterad en massa härliga samarbetspartners. Alltid lika glada, trevliga och positiva”.

Veronica, Influencer


”I maj åkte jag ner till Malmö på ett influencer-mingel/-event jag blivit inbjuden till, och det var helt fantastiskt!
Härlig atmosfär, fina sponsorer och riktigt genomtänkt. Stor tumme upp till tjejerna på LM event”.

Nicolina, Influencer


”Riktigt härliga, drivna tjejer som bjöd på ett fantastiskt fint event i Malmö. Allt kändes professionellt och väl genomtänkt. Massvis med tummar upp”.

Kicki, Influencer


”Så proffsiga event och kunniga kvinnor. Rekommenderas starkt”.

Jelena, Influencer


”Fantastiskt grymma tjejer som gör allt för ett lyckat event. Väljer ni att anlita dessa tjejer, eller gå på ett event som de anordnar, kommer ni garanterat bli nöjda på alla plan”!

Sofia, Influencer


”Medverkade på deras eventmingel i Malmö och jag må säga att det var ett av de bättre event jag varit på. De är fantastiskt duktiga och fina värdinnor och ordnade ett event där vi som minglade blev bortskämda. Ordnar de fler event så är jag absolut sugen på att få komma dit”.

Manella, Influencer


”Tjejerna på LM får en verkligen att känna sig speciell & jag har sällan haft så roligt som under deras event i Malmö.
Ett riktigt härligt minne för livet, som jag kan plocka fram på de lite tråkigare dagarna”!

Johanna, Influencer


”Vilka fantastiska och drivande tjejer. Var på ett event i våras och det var otroligt proffsigt uppstyrt och märktes tydligt hur måna de är om både influencers och sponsorer. Ser fram emot nästa event”!

Alexandra, Influencer


”Var på LM Events mingel i Malmö! Dessa fantastiska tjejer hade verkligen gett allt och var både proffsiga o närvarande! Man kände sig verkligen ompysslad och välkommen! Rekommenderar starkt”!

Katarina, Influencer


”Medverkade på ett av deras event i Malmö och är imponerad över hur proffsigt och välplanerat allting var. Enbart gott att säga om dessa härliga tjejer bakom LM event”.

Petra, Influencer


”Jag har varit på events förut och detta var definitivt av den högsta rang ! Hade tänkt igenom allt och jag tänker inte missa ett ända LM event som hålls i Malmö det är helt säkert! Ni är fantastiska”!

Petra, Influencer


”Supersköna och helt fantastiska tjejer som gör ett kanonjobb med event. Event du inte vill missa. Jag var på ett event i Malmö och det var otroligt proffsigt, dom är mån om både influencers och sponsorer. Ser fram emot nästa event”!

Vandana, Influencer


”Professionella, drivande tjejer som ställer till med super härliga event inom sociala medier. Jag vill varmt rekommendera LM event.
Att gå på deras event men även för företag att samarbeta med dem. Gillar deras grundtanke att inget företag/bloggare är för litet.”

Hanna, Bloggare


”Proffsigt eventföretag inom social media som verkligen levererar det som utlovats. Drivs att två otroligt drivna tjejer. God kommunikation och bra att samarbeta med. Jag har bara bra saker att säga om LM Event!”

Emma, Bloggare


”Toppensamarbete varje gång! Alltid perfekt utvärdering och noggrann planering. Supernöjd!”

Katrine-Content Manager/ PR Mshop.se


”Super härligt nätverk som drivs av två riktigt härliga tjejer!”

Lavinia, Influencer


”Professionella och grymt bra uppstyrda event ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Emelie, Ägare Salong E


”Proffsiga snygga event. När inbjudan dyker upp så kommer man. En ära att jobba med dem”

Petra S, Bloggare


”Linda och Linda gör ett grymt jobb och det är otroligt roligt att fler satsar på event i Västra Götaland men också resten av Sverige. Riktigt duktiga tjejer som fixar grymma event.”

Petra P, Bloggare


”Bara positiva saker att säga.”

Kajsa, Salongsägare


”Linda och Linda som ”är” LM är två personer med enormt driv och passion för det dem gör. Duktiga arrangörer som skapar fantastiska events med stil.”

Caisa, Influencer


”Linda och Linda är verkligen två helgrymma tjejer som bildar ett perfekt team. Senaste eventet på Stenungsbaden var verkligen riktigt bra och även de jag varit på tidigare. Ser verkligen fram emot fortsättningen och kommer gärna på fler event! Som flera skrivit tidigare är det väldigt bra att alla oavsett storlek på sin blogg/instagram kan få komma! Bra för de mindre att kunna knyta nya kontakter”

Maria, Bloggare


”Drivna Linda & Linda är helt fantastiska tjejer som tar sitt uppdrag på allvar, gillar det faktum att ALLA oavsett storlek på blogg/instagram är välkomna på eventen! Eventet på Stenungsbaden var riktigt bra uppstyrt, bra program, fantastiska tjejer på plats och grymma goodiebags! Jag kommer GÄRNA på fler event!”

Carolina, Bloggare


”Ni, Linda och Linda är bara bäst!!! Två fantastiska tjejer som driver bästa L&M events & sales där alla och då menar jag ALLA kan känna sig hemma och välkomna. En jättebonus är att ni till skillnad från andra större bloggare/eventbolag välkomnar alla!!!

Största kramen till er!!!”

Anna, Bloggare


”Helt underbart goa brudar med härliga personligheter”

Christine, Bloggare


”Världens härligaste Linda & Linda! De är fantastiska människor på alla sätt och vis och det är så att man saknar dom när man lämnar deras event!”

Evelina, Bloggare

Följ @lmevent på Instagram