Våra tjänster

Vad vi kan göra för dig:

Vi anordnar events av alla dess slag!

  • Butiksevent, mässor, mingel, VIP-kvällar och invigningar och mycket mer.
  • Vill ni marknadsföra en produktlansering eller få recensioner så hjälper vi er att nå ut till rätt målgrupp i de sociala medierna. Vi säljer in ditt varumärke!
  • Vi hjälper er att lyckas inom sociala medier, vi skapar tydliga hashtags och hjälper er att bygga en hållbar mediestrategi från början till slut.
  • Vi ger er också möjligheten att få skicka ut erbjudanden och nyheter i vårt nätverk.
  • Vi skapar ett band mellan företag och influencers.

Saknar ni något? Hör av er till oss så kommer vi fram till en skräddarsydd lösning för just ert företag.
kontakt@lmevent.se

Att nå ut via sociala medier till sina kunder är en stor fundamental del i ett företags strategi och utveckling på den konkurrenskraftiga marknaden som är idag. Miljontals med kunder finns därute! Hemligheten är att nå ut till rätt målgrupp för just ert ändamål och även att ert företag profileras och exponeras på rätt sätt och vid rätt tillfälle.

Låt oss på LM Event hjälpa er med detta, det är vårt expertisområde.

”Vi hjälper er som företag att nå ut till just rätt målgrupp via sociala medier. Vi har ett stort nätverk med aktiva influencers över hela Sverige.”

Vi eftersöker och handplockar exklusivt ut den målgrupp som ni söker och ser till att ert varumärke och produkt exponeras på rätt sätt. Vi vill ge er full valuta för er strävan att nå ut i sociala medier via oss. Detta är A och O för oss, därför är vi mycket personliga och noggranna och gör det med ett resultat som räknas. Vi följer upp och återrapporterar allt till vår kund och återkopplar också med viktig feedback till ert företag. Vi arbetar på lång sikt och vill skapa en bra relation med våra kunder så därför ser vi till att ni blir 100% nöjda när ni anlitat oss.

Tveka inte att kontakta oss ifall ni undrar över något, vi är en perfekt kanal att ta marknadsföringshjälp utav.

 

Följ @lmevent på Instagram