Vårt Influencermingel i Malmö

Vårt Influencermingel i Malmö

I lördags så var det full fart med vårt influencermingel i Malmö och vi är så himla stolta! Stort tack till alla sponsorer vi hade, sammanlagt hade vi vinster för 43.000:-. Lite galet!
Vinster både på minglet och mera vinster till middagen middagen. Det gäller att minsann få ihop allt, och vi lyckades verkligen bra med det jag och Katja.

Till dem som bodde kvar så väntade en Loddo full av överraskningar på deras sängar, vilket var mycket uppskattat. Vi tävlade också ut dessa, samt Smakboxar. Vi hade fantastiska företag på plats och det delades ut lite goodies, bjöds på bubbel och snacks.
Man möttes av härligt rosa goodies ifrån GlitterBruns Frisörer, Bruns Products visade deras EKO produkter, som för övrigt är helt fantastiska. Använde deras egengjorda schampoo och balsam nu och jag är helt fast!
Man fick snygga bryn hos Salong Karisma och massage hos Sparadiset. Eucerin pratade om solprodukter och även där fick man med sig en liten goodie.
Topvisible pratade om marknadsföring på instagram.

Nu är 2,5 månads planering över och vi är så nöjda med allt, vi är lite trötta efter eventet. Mycket att rodda med. Känns alltid lika bra när man ror något i hamn på detta sättet!

Nu inväntar vi lite bilder från fotografen, så det kommer mera.